НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение главоболие кръст кръвно сърце високо кръвно сън здравословни проблеми артроза опорно-двигателен апарат бъбреци депресия дископатия бучка
 
Размер на шрифта: - +

“Чувствам се много добре”

 
Свързани проблеми: анемия успокояване
 
Казвам се Ахмедова от гр. Търговище. Идвам вече 4 години тук. Първо гледах предаване на г-н Захариев по телевизия “Демо” и след това разбрах и от познати и приятели и дойдох при Вас и се чувствам добре. В семейството е спокойно. Което ме притесняваше отшумя. Аз съм анемична – анемията някой път много зле ми се отразява. Анемията е желязодефицитна. Идвайки тук стойностите са нормални. Чувствам се много добре и затова редовно посещавам кабинета. До сега не ме е притеснявал този проблем - откакто посещавам кабинета. Имах камъче в жлъчката, за който ми казаха, че расте. След това дойдох тук, после отидох на преглед, гледаха ме пак на видеозон и камъчето беше изчезнало. В момента нямам камъче. Благодаря Ви г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009