НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бъбреци здравословни проблеми кръвно кръст сърце дископатия високо кръвно артроза сън успокоение опорно-двигателен апарат депресия главоболие бучка
 
Размер на шрифта: - +

“нямах окосмяване на лицето”

 
Свързани проблеми: хормонални смущения
 
Казвам се Марин Симеонов Маринов от гр. Плевен и в кабинета идвам вече почти седма година. Нещото, което ме накара да идвам толкова дълго време в кабинета са знанието и разбирането, че нещата са истински. Тогава като започнах да идвам диагнозата ми беше обща хормонална недостатъчност – диагнозите са много, но тази е обобщаваща. Преди да започна да посещавам кабинета нямах окосмяване на лицето, нямах брада, мустаци – това много ме комплексираше, не се чувствах като другите. Сега се чувствам нормално. Благодаря.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009