НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
артроза депресия сърце дископатия главоболие опорно-двигателен апарат успокоение бучка сън високо кръвно кръст кръвно бъбреци здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

“болките от дископатията отшумяха”

 
Свързани проблеми: дископатия
 
Казвам се Данаил Стоянов от гр. Пловдив и посещавам кабинета на г-н Захариев от 7 ноември 2001г. В кабинета ме доведоха непреодолими оплаквания от много тежка форма на дископатия. Всички конвенционални методи и средства на лечение, които приложих в продължение на 3 години даваха половинчати резултати и едва на 7 ноември 2001 година, когато седнах за първи път на стола в кабинета на г-н Захариев почувствах изведнъж облекчението – за няколко секунди болките от дископатията отшумяха. Посещавам кабинета за 41 път днес. Мнението ми за бъдещето на Егологията като наука, практика е категорично положително рамо до рамо с медицината. При мен медицината беше сравнително слаба, но само с тясно сътрудничество между медицината и Егологията. На негативно настроените не бих казал нищо повече от това да дойдат, да видят и да се убедят и да бъдат редовни и последователни. На 42 години и половина съм и категорично след като посетя кабинета за 43 път смятам да продължавам ежемесечно или според възможностите 2 или 3 пъти в месеца да посещавам профилактично кабинета на г-н Захариев. Благодаря Ви от сърце.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009