НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение бъбреци артроза здравословни проблеми главоболие опорно-двигателен апарат кръст бучка високо кръвно депресия дископатия сърце сън кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“…нищо не помагаше, ставаше ми зле”

 
Свързани проблеми: дископатия кървящи хемороиди
 
Казвам се Винка Велкова Дичева от гр. Видин. Бях много зле – дископатия, кървящи хемороиди – не се спираха въобще, високо кръвно и много други неща. Цялото ми тяло беше поразено. Ходих на лекар. Рецепта имах от 80 лева – нищо не помагаше, ставаше ми зле. От както дойдох при г-н Захариев много съм доволна. От миналата година юли месец дойдох – от тогава до сега 1 година и един месец посещавам кабинета. Аз Ви благодаря г-н Захариев. Вие ме спасихте – моя живот. Всичко изчезна, чувствам се много добре, нямам думи. Който не е дошъл тук той не е получил помощ – това мога да кажа на хората. В началото аз не дойдох, първо дойде моята братовчедка. Вярвах Ви, но имах някакъв страх, имаше някаква преграда, която ме спираше. Откакто дойде моята братовчедка – тя имаше камъни в бъбреците, мигрена и каза, че се всичко е вярно и истинско. И аз за това дойдох при Вас и много Ви благодаря, нямам думи. Помогнахте също и на внучката. От първия месец третата сливица и падна сама. Сега идвам заради съпруга ми – аз се чувствам, добре, но той има псориазис, който не се лекува, но за сега виждам, че нещата се поправят, а беше по цялото тяло. Всичко добро г-н Захариев Ви желая.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009