НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно здравословни проблеми сън кръвно кръст бучка главоболие дископатия успокоение депресия артроза сърце бъбреци опорно-двигателен апарат
 
Размер на шрифта: - +

“бучката беше изчезнала, нямаше и следа от нея”

 
Свързани проблеми: бучка
 
Казвам се Незабравка Иванова и съм преподавател по История на изкуствата и съм от София. Посещавам кабинета вече 7 месец. Преди да започна да идвам – през ноември месец ми беше открита бучка на дясната гърда и ми казаха след 5-6 месеца да отида пак да видят дали се увеличава и какво става с бучката за евентуално оперативно да я отстранят. И аз започнах да идвам тук. И след 6 месеца след онзи преглед отидох на преглед и бучката беше изчезнала, нямаше и следа от нея. Много се учудиха. Това го имам документирано на момография. За няколко месеца бучката изчезна и аз го отдавам именно на посещенията ми в кабинет “Егология”. На скептично настроените бих казала, че трябва да се провери, от опит да се разбере ползата от Егологията. Аз трябва да призная, че от начало също имах известен скептицизъм. Нормално е човек да се съмнява, но при наличието на толкова доказателствен материал няма място за съмнение. Освен всичко друго аз почувствах и други облекчения – едно стабилизиране на нервната система, едно отърсване от депресия в която бях много дълбоко затънала. Това всичкото го отдавам на посещението на кабинет “Егология”. Смятам, че това е една наука, която тепърва гради своите научни основи, защото стават чудеса, но когато те се разберат как стават вероятно ще се разкрие някаква фондаментална истина и хората ще разберат, че това е наука както физиката, химията, биологията и тя действително ще допринася с добро на хората. Целта е това. Много Ви благодаря за тази помощ, която лично на мен и на други хора сте дали. Надявам се, че ще се срещне все повече и повече разбиране в хората.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009