НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
дископатия сърце кръвно успокоение бучка здравословни проблеми високо кръвно сън бъбреци опорно-двигателен апарат кръст главоболие артроза депресия
 
Размер на шрифта: - +

“сега почти не пия хапчета”

 
Свързани проблеми: кръвно
 
Казвам се Любка Тодорова Славова от гр. Сливен. Идва вече почти две години. Бях с високо кръвно 10 години. Като започнах да идвам в кабинета кръвното започна да ми се нормализира и сега почти не пия хапчета. Имах дископатия, радиколит. Още първия път като посетих кабинета, на следващия ден нито кръст, нито кракът ме болеше, а дископатията ми беше от 18 години, а се оправи още от първия път. Радоколита също се оправи. Коксартроза начален стадии имам, но откакто съм тръгнала нямам болки, нямам нищо. Имах и плексит с изтръпване на ръцете и краката – в последствие и това нещо изчезна. Жлъчката ме болеше и тези болки изчезнаха. Имах пясъци и в бъбреците, които съм ги изхвърлила и нямам никакви проблеми. Не съм ходила на лекар, но аз го чувствам, тежината, която чувствах преди вече я няма. Често уринирах – това също се оправи. Доста заболявания имах. Кракът ме болеше долу и това отзвуча от първия път. Егологията е наука, която има бъдеще и от която човек може да се оправи ако я разбере. Който не вярва да прочете, да научи и да провери. С пълна съвест мога да кажа, че това са съвсем действителни и нормални резултати. Благодаря много.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009