НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце кръвно дископатия главоболие бъбреци опорно-двигателен апарат бучка артроза високо кръвно кръст здравословни проблеми успокоение депресия сън
 
Размер на шрифта: - +

“Аз се чувствам много добре”

 
Свързани проблеми: бучка успокоение
 
Казвам се Мариана Иванова Памукова от Разград на 48 години съм. Получих материалите, запознах се с тях, тествах се. Между трето и четвърто ниво съм. Внучето ми и то се роди с белег на тила. Имаме много проблеми и финансови и здравословни и семейни. Имам бучка на дясната гърда. Лекарите искаха да вляза в болница, но аз не се съгласих, защото вярвах, че с помощта на г-н Захариев ще се оправя. Искам да кажа на тези, които не вярват и не идват просто губят. Егологията има бъдеще. Аз много съм доволна Аз се чувствам много добре. Семейството ми също са добре. И внучето много боледуваше – сега е добре. Имам нужда и ще идвам. Жив и здрав да сте г-н Захариев, благодаря.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009