НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бъбреци бучка депресия артроза високо кръвно кръст сън главоболие опорно-двигателен апарат здравословни проблеми кръвно дископатия сърце успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“От както идвам съм доста по-спокойна”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Невин Донкова на 34 години съм и посещавам кабинета може би 7-8 месеца. Бях много нервна. Имам малко дете, което е доста лудичко, неукротим и аз бях много нервна заради това. От мои съседи разбрах за кабинета и започнах да го посещавам. От както идвам съм доста по-спокойна. Мъжа ми и той има нервна работа и той е доста напрегнат. Вече нямаме такива спорове. Благодаря.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009