НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно дископатия бъбреци опорно-двигателен апарат успокоение депресия здравословни проблеми артроза кръвно сърце главоболие кръст сън бучка
 
Размер на шрифта: - +

“От 36 годишна възраст страдам от високо кръвно”

 
Свързани проблеми: кръвно
 
Казвам се Ганка Балабанова от Стара Загора. Идвам за втори път, но получавам ресурс от дъщеря ми, която посещава кабинета от 2 години. След директното ми посещение кръвното ми налягане спадна. Стигала съм горна граница 220, сега съм 140. Това е вече 5-6 месеца. От 36 годишна възраст страдам от високо кръвно, но лекарства не съм взимала, като мислех, че мога да го преодолея на младини, но после се засили. И благодарение на г-н Захариев сега съм без лекарства. Аз вече не ходя на лекар. Синузита ми е другия много голям проблем. Оперирана съм много рано на младини. Той ме измъчва и трудно се лекува, но разчитам, че ще се възстановя. Благодаря. Аз съм бивша учителка и много хора от Стара Загора ме познават, защото съм учителствала само там и то в централно училище и който ме чуе знае, че ще повярва. По-рано не съм вярвала, даже и съм възпирала дъщеря си – да си призная, но сега вярвам, защото много лекари са опитвали да ми помагат, но само сменях лекарства, а положението все се влошаваше.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009