НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръст бъбреци кръвно артроза депресия успокоение сърце дископатия опорно-двигателен апарат бучка главоболие здравословни проблеми сън високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“след като излезнах от кабинета нещата започнаха да се променят”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Георги Златев и съм на 36 години от София. Много ми е трудно да започна и да се върна мисловно към състоянието в което бях изпаднал, тъй като бях под силен емоционален стрес свързан с работата ми. Бях се свил до такава степен в собственото с тяло и нямах силата и желанието дори да се боря с живота. Някак си съвсем спонтанно възникна желанието да посетя кабинета на г-н Захариев отново, защото бях идвал преди 2 години с проблеми свързани с ръката ми, която бях отрязал 90 на 100 на циркуляр и бях изпаднал в силен емоционален стрес. Тогава след няколко посещения състоянието ми се подобри с пъти, трудно ми е да обясня колко. Сега краката сами ме доведоха тук. Качих се на колата и дойдох тук. Дойдох с надеждата нещо да се случи, нещо да се промени. Нямах дори и психическата нагласа, че някой ще ми помогне. Но след като излезнах от кабинета нещата започнаха да се променят в мен, започнах в себе си да усещам чувства, които не бях усещал с години – чувства на любов към околните и света. Пожелавам на всеки да изпитва такова нещо. Това е като първата любов. Благодаря Ви много за всичко г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009