НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия сърце сън кръст дископатия опорно-двигателен апарат артроза успокоение кръвно здравословни проблеми бучка високо кръвно главоболие бъбреци
 
Размер на шрифта: - +

“Много по-добре сме”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Роза Димитрова от Сандански. Видях предаването по телевизия “Ден” беше тогава. И от колежки с подробности разбрах. Взех си материалите, запознах се и реших, че трябва да посетя кабинета. Доведоха ме всякакви проблеми и здравословни и семейни. Много по-добре сме, нещата се променят положително. Човек трябва да се запознае с материята “Егология” за да я разбере, това е основа величина, да прочетеш сам и да разбереш. Егологията е полезна на обществото не знам за къде сме без нея.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009