НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение бучка сърце опорно-двигателен апарат дископатия кръст здравословни проблеми артроза сън главоболие бъбреци кръвно депресия високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“имах мехури със сърбежи и вода”

 
Свързани проблеми: екзема схващане
 
Казвам се Мария Милева от Петричка община. В кабинета ме доведоха проблеми със стомаха и екзема на ръката, от препарати предполагам. Нямаше лечение, но сега вече изчезна, нямам нищо. Имах схващания в тила, вече ги нямам. Преди на 6 месеца правех физиотерапия за раздвижване – сега вече ги няма тези боли. Екземата беше мехури със сърбежи и вода и то само когато е топло от месец май до септември – зимата изчезваха. Този ефект е чисто от кабинет “Егология” убедена съм, защото друго не ми помагаше вече четвърта година. Идвам тук за шести път и съм много доволна. На скептично настроените бих казала, че ако не вярват си е за тяхна сметка. Да дойдат да видят има резултати – аз съм доволна.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009