НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бъбреци високо кръвно кръвно сърце бучка кръст здравословни проблеми сън главоболие дископатия успокоение артроза депресия опорно-двигателен апарат
 
Размер на шрифта: - +

“от както започнах да идвам тук този страх изчезна”

 
Свързани проблеми: страх успокоение
 
Казвам се Лозана Симова Георгиева от гр. Перник и идвам за пети път. Приятелката ми ме доведе тук, бях чувала за кабинета, но не знаех къде е. Запознах се с материята и си взех всички материали. Семейството ми е в чужбина, но помагаме индиректно. Имах някакъв вътрешен страх от всичко. Страхът беше от хора. И от както започнах да идвам тук този страх изчезна. Егологията трябва да се прочете и разбере. При семейството ми в чужбина вече има едно спокойствие и разбирателство, защото при тях имаше проблеми, а сега е хармония.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009