НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бучка високо кръвно бъбреци успокоение кръвно опорно-двигателен апарат сън главоболие здравословни проблеми артроза дископатия кръст депресия сърце
 
Размер на шрифта: - +

“болките и схващането в кръста вече не са същите”

 
Свързани проблеми: дископатия
 
Казвам се Василка Асенова Бонева на 67 години от гр. Перник, посещавам кабинета на г-н Захариев от март 2001г. Имах много болки в кръста. Имам хронична дископатия. Лявото коляно ми беше много подуто, много трудно слизах по стълбите. След второто посещение на кабинета на г-н Захариев като се прибрах и стълбите ги изкачвах без проблем. Болките от дископатията не са изчезнали напълно, защото е много стара, но болките и схващането в кръста вече не са същите. Имах и силно главоболие, на дясната страна на главата не можех да лежа, но от втория път главоболието изчезна, а го имах от дълги години. С дясното око не виждах – имах петна – тези петна изчезнаха. Гастрит имах, не можех да ям нито люто, нито солено, а сега си ям всичко. И съм добре. Жлъчка прегъната имах и тя отшумя. Много съм доволна. Имах неприятности и със семейството, с внука, но и той се подобрява. Дъщерята е далеч в чужбина, но и на нея се предава ресурс, защото имаше проблем с ръката – операция, но много леко й мина. На тези които не познават Егологията много ги моля да се запознаят с нея и да разберат, че тя много помага, но само който я разбере и вярва в нея, който не я разбира няма смисъл и да идва. Благодаря.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009