НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
здравословни проблеми бъбреци опорно-двигателен апарат сън артроза високо кръвно депресия сърце кръст главоболие дископатия успокоение бучка кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“На четвъртия контакт ми минаха”

 
Свързани проблеми: алергия
 
Аз съм от София. Идвам за 5 път. Отзад на петата ме беше ухапало нещо и отиде чак до кокалчето нагоре. Беше нещо като пришки хем сърбат, хем болят. Ходих по лекари насам натам и не минаваше от нищо, даваха ми лекарства и антибиотици. И чух за г-н Захариев и дойдох. Започнаха много да ме болят петите. На четвъртия контакт ми минаха, нито ме сърбят, нито ме болят. Сега само в гърдите чувствам и гърлото бронхита ми се е възпалил. Много Ви благодаря. Да сте жив и здрав на всеки да помагате, защото сте златен човек. Когато дойдох аз не вярвах и просто си казах че ще опитам. Първия и вторият път не повярвах, но третия път като ме заболяха много петите повярвах. И на четвъртият път всичко изчезна и толкова леко ми стана. Лекарите ми казаха, че някакъв паяк ме е ухапал и си е оставил отровата. Имам алергия към насекоми.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009