НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бучка главоболие сърце здравословни проблеми депресия артроза кръвно високо кръвно сън успокоение дископатия бъбреци опорно-двигателен апарат кръст
 
Размер на шрифта: - +

“Отшумяха болките в кръста”

 
Свързани проблеми: псориазис болки в кръста
 
Идвам при г-н Захариев за втори път. Поводът, който ме доведе до тук са многото заболявания, които имам. След първото посещение отшумяха болките в кръста. Преди не можех да стоя наведена дори минута за да си завържа обувките. Сега това го правя спокойно и без усилия. За кабинета разбрах от познати, които са го посещавали и предаването по телевизията. Те споделиха впечатленията си с мен. Имам един познат, който ползва индиректната помощ. Той е с псориазис, ръцете му са чисти и това само от един тест. Факт е. Не е суперлатива. Човек като посети кабинета и гледа предаванията ще види, че това е реалност. Първия път като дойдох си мислех: “От къде да започна?”, “с какво?”, но с влизането в кабинета разбрах, че няма никаква възможност да се разговаря с г-н Захариев. Егологията има бъдеще. Желая ви много късмет.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009