НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия артроза сън сърце бъбреци дископатия опорно-двигателен апарат високо кръвно успокоение кръвно здравословни проблеми главоболие бучка кръст
 
Размер на шрифта: - +

“Мигрената я няма, не ползвам лекарства вече”

 
Свързани проблеми: мигрена
 
Казвам се Райна Костадинова от гр. Сандански. Идвам за 20 път. В този период на време се случиха много хубави неща с мен, благодарение на кабинета на г-н Захариев. Имах невървеж, не бях добре с нервите, имах двустранна мигрена, сърцебиене, в левия си бъбрех имах песъчинки доказани с ехограф и с друго изследване. Сега тези неща се изчистиха. Мигрената я няма, не ползвам лекарства вече, а те бяха много силни. Стягането в гърдите и сърцебиенето ги няма вече. Нямам ги болките в кръста – отпуснаха ме. Нервното напрежение също така много добре се чувствам. Децата ми също се поуспокоиха, семейството ми като цяло, отношенията между нас се подобриха – няма конфликти. В работата също чувствам успокоение, не влизам в конфликт с хората, по-внимателна съм. Чувствам голямо облекчение, просто нямам думи. На тези, които за първи път чуват бих казала да дойдат да проверят и да се уверят. Тези които не вярват си е за тяхна сметка, защото само губят. Благодаря Ви.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009