НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно успокоение сърце дископатия опорно-двигателен апарат бъбреци главоболие артроза сън здравословни проблеми бучка кръст депресия кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“дископатия, нерви и стрес – всичко това изчезна”

 
Свързани проблеми: дископатия нерви стрес
 
Казвам се Недялка Политова от Дълбок Извор. Идвам за трети път. Чувствам се много добре, страдах много от дископатия, нерви и стрес и всичко това за сега изчезна. Дископатията някъде от година ме мъчеше. Не знам как я получих. Сега просто всичко се промени. Егологията първо трябва да се разбере. Аз първо взех материалите, прочетох всичко и след това започнах да идвам. Аз вярвам в Егологията.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009