НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
главоболие сърце артроза бъбреци сън успокоение високо кръвно кръст здравословни проблеми дископатия бучка депресия опорно-двигателен апарат кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Ние идвахме заради очите, но тя започна да пее след посещенията”

 
Свързани проблеми: диоптри успех
 
Вече 5 години сме тук, Дъщеря ми Нели е на 8, а от 3 годишна идва. На 4 години й беше първото участие в конкурсите. Ние идвахме заради очите, но тя започна да пее след посещенията. Имаме намаление в диоптрите, тя преди беше с 90% изменение, а почти 50% сме ги махнали вече. Тя е много спокойна като излиза на сцена, уверена в себе си. На 4 години за първи път се появи на сцена и спечели сезони Бургас 1 място. 2004г, стана поп-изпълнител. От там нататък започнаха национални конкурси, международни, първи места в Сливен, Пазарджик, сега се върнахме от Несебър с един златен медал.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009