НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
артроза високо кръвно опорно-двигателен апарат кръст здравословни проблеми сърце бучка успокоение кръвно дископатия главоболие депресия сън бъбреци
 
Размер на шрифта: - +

“Изведнъж сам от 6 месеца той не посяга”

 
Свързани проблеми: алкохолизъм успокоение
 
Казвам се Мая Панайотова от Пловдив. Идвам за втора година. Съгласна съм да кажа моят проблем, моята болка, с която дойдох и сега как се чувствам. Аз дойдох заради сина ми, защото беше много зле, и двамата бяхме в ужасно състояние. Той непрекъснато пиеше алкохол, а е само на 20 години. Беше зависим. Ходех непрекъснато по лекари, по клиники, но нищо не ми помогна. Дойдох тук повече от съсипана. Но изведнъж, той преди 6 месеца спра концентрата и никой няма обяснение как, а преди това сме взимали хапчета от чужбина, не знам какви инжекции и нищо не беше в състояние да го спре да не пие. Изведнъж сам от 6 месеца той не посяга към концентрата, пие само биричка. Има дни в които пие малко повече, понякога 3-4. агресията изчезна, има вече желание да работи в театъра, иска да учи, има приятелка вече. 5 години беше самотен и тъжен. Молил ме е да се хвърлим двамата, да не живеем. В такова състояние сме били. И такава промяна, един човек може да я каже, когато е бил на дъното. И сега има някаква надежда и промяна и знам че ще дойдат още добри моменти. Това е без уговорка. Аз много отдаван мислех да Ви благодаря, да Ви кажа, че спасихте сина ми, който е на 22 години. Вече живеем по друг начин, чувстваме се добре.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009