НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръст бучка успокоение дископатия сън опорно-двигателен апарат сърце артроза здравословни проблеми високо кръвно депресия главоболие бъбреци кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“След като започнах да идвам в кабинет “Егология” постепенно едно по едно почти всичко се изчисти”

Казвам се Лазарина Икономова от гр. Бяла Слатина. Искам да разкажа за това което бях. Аз бях една развалина. Инвалид съм трета група с долни крайници, жлъчка болна, неоросяване на мозъка, кръвно високо, букет от болести. Това ме тормози докато не дойдох при г-н Захариев. След като започнах да идвам в кабинет “Егология” постепенно едно по едно почти всичко се изчисти. Останаха много малко неща и аз вярвам че и това нещо ще изчезне. Това ми е пожизнено, аз много трудно се движех, постоянно ми оттичаха краката, биех непрекъснато инжекции и как да Ви кажа, бях вдигнала ръце от всичко. По рождение е. аз съм на 72г. От 2001г. посещавам кабинета. Много сериозен резултат. Ходила съм на работа и не ми беше лека, защото бях техник АТЦ Бяла Слатина, катерех се по стълби с големи мъки. След като дойдох тук сега нищо не усещам, абсолютно никакви болки. Само слабо усещам при промяна на времето, но това е съвсем естествено и заради възрастта и за това че е по рождение. Правена ми е маса операции на крака. Особено на ходилата долу, нагоре са по-слаби и вече от колената нагоре ставам нормална. Обаче всичко се оправи и съм много благодарна, нямам думи как да изразя това нещо. Съветвам всички, които имат проблеми, независимо от това колко отдавна са, ако вярват и ако действително държат на здравето си и искат да оправят всички свои проблеми да посещават кабинет “Егология”, всички ще се уверят в това нещо. Благодаря.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009