НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бъбреци бучка кръст високо кръвно дископатия артроза главоболие сърце здравословни проблеми кръвно опорно-двигателен апарат депресия успокоение сън
 
Размер на шрифта: - +

“Детето започна да се храни нормално”

Казвам се Красимира от гр. София. В кабинета ме доведе това, че имахме проблеми с внучката, която в момента е на 12 години. Когато беше на 8-9 години започнаха болките в корема, получаваше и кървене. Водихме я по лекари. Всичко беше свързано с пъпна херния. Една позната, която беше чела за Димитър Захариев във вестника ни насочи към кабинета му. Аз дойдох няколко пъти и разбрах че може да се донесе снимка на детенцето. Оставих снимка и след като прочетох отговора в който ни насочваше да отидем на уролог и с помощта на уролога и г-н Захариев се достигна до нормализиране на структурата на клетъчната маса или по-просто тя се оправи. Камъните в бъбреците вече са разбити и детето започна да се храни нормално и добре. По-жизнено е. много съм доволна и затова продължавам да идвам в кабинета, за да може да помогнем на цялото семейство. Егологията има бъдеще, стига да повярваме и с каквото можем да допринесем за развитието й.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009