НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение здравословни проблеми сърце високо кръвно сън депресия артроза опорно-двигателен апарат кръст главоболие бучка бъбреци дископатия кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“ЕЕГ-то няма никакви промени”

 
Свързани проблеми: самнанбулизъм
 
Казвам се Нели Иванова Проданова. Живея в София. Посещавам кабинета от 7 години. Преди 2 месеца и половина, внука ми, който е на 11 години, беше станал на сън и объркал посоките и излязъл на терасата. Видял го е по-големият ми внук., не е могъл да го събуди, но го е прибрал в къщи. Ами за първи път беше и благодарение на Вас и за последен. Това много притесни дъщеря ми, която го заведе на лекар. От там прецени че трябва да се направи ЕЕГ, за да се види функцията на мозъка. На него пише, че са регистрирани промени в мозъчната дейност. Това го направихме 2 дни след случилото си на 10.08. На 12.08 доведох внука ми в кабинета и на 10 септември за втори път го доведох пак в кабинета тук. И на 12 септември направиха ново ЕЕГ, което няма абсолютно никакви промени. Тъй като първото ЕЕГ е правено от други лекари, професорката, която прави второто ЕЕГ е останала много изненадана.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009