НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
артроза кръст здравословни проблеми сън опорно-двигателен апарат сърце депресия високо кръвно кръвно дископатия успокоение бучка главоболие бъбреци
 
Размер на шрифта: - +

“Язвата изчезна”

Казвам се Доктор Антоанета Славкова от Плевен. Имам специалност вътрешни болести. За 11 път посещавам кабинета на Димитър Захариев. Искам да споделя за мои приятел, който има дългогодишна язва на дванадесетопръстника от 1987г., показвана многократно с рентгенови снимки. Тази година през март месец направихме рентгенова снимка и въобще нямаше остатък от язвата. Той е идвал само един път, а другите 11 пъти е бил на индиректен контакт. Употребявал е неутрализаторите, като при синият неутрализатор още след първото и второто измиване започна да се изпотява и се появиха на едната му ръка и крак петно с дължина около 2 см., което след около 3-4 измиване отзвуча. Той е поразен от 2ро ниво. Сега петното на тила му е започнало да се свива, останало е малко на врата му. Чувства голяма промяна. Смятам, че Димитър Захариев не е лекар – той ни помага, чрез неговият метод на игнориране на СЕС и възстановяване структурата на клетъчната маса. Аз като лекар смятам, че всеки организъм има натрупване на излишно количество енергия и хормонална маса, блокирани са митохондриите на клетката, които възстановяват енергийния баланс, в резултат на което става блокаж и самите клетки не могат да изпълняват функциите си. От там пък на мозъчно ниво, хипофиза, хипоталамус, надбъбрек, цялата ендокринна система се включва като се нормализира нормалният баланс и клетките започват да функционират нормално.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009