НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно артроза сън кръвно депресия здравословни проблеми опорно-двигателен апарат дископатия кръст бъбреци успокоение бучка главоболие сърце
 
Размер на шрифта: - +

“Много съм доволна”

 
Свързани проблеми: кръвно аритмия бенки
 
Казвам се Цветанка Иванова. Приблизително една година идвам тук. И получих много голямо подобрение. Имах аритмия на сърцето. Сърцето сега ми е добре. Ходя на лекар, пия си лекарствата, обаче и преди ги пиех, но…. И кръвното ми е 135 и до 120 стига. Много добре се чувствам. Имах тук една бенчица и тя ми даде разпространение и цялата ми шия стана на едни дребни. А сега нямам. Като започнах да се мия още на третия месец, започнаха да се отронват, а аз не вярвам направо. И всичките се изрониха. Само една по-големичка остана така, но се спаружи. И се чувствам много добре. Ходя си, работя се, движа се. Въобще съм добре. Много съм доволна. И като идвам, идвам с вяра, човек трябва да идва с вяра, а не само… човек получава подобрение… Да сте жив и здрав.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009