НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце опорно-двигателен апарат кръвно сън дископатия високо кръвно бучка кръст главоболие депресия успокоение бъбреци артроза здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

“от 4 месеца забравих вкуса на хапчетата за главоболие”

 
Свързани проблеми: главоболие успокоение
 
Казвам се Златка от Харманли. Идвам за 4 път. Имах страшно главоболие, което не се уточняваше от какво е, всички казваха на нервна основа е. дори ми е прилошавало, на системи съм била, но от 4 месеца забравих вкуса на хапчетата за главоболие. Другото което е, пръстите ми, може би е професионално заболяване, не можех да ги изправям, бяха свити, изкривени, а сега вече се изправят, и нито ми треперят ръцете. Нервната ми система се възстанови. Най-важното е, че аз не можех да спя, това са години наред, събираше ми се по един час на вечер. А сега не мога да се събудя. В къщи всичко е нормално. Гледам болна майка, което преди много ме е дразнело, треперех от всичко, което тя правеше, а сега просто приемам нещата нормално. На тези, които тепърва се запознават с материята бих казала да повярват в всичко това, да разберат, да прочетат материалите не един път а десет, за да може да разберат всичко за какво става въпрос тук и тогава да направят първата крачка. Ако не го разберат изобщо няма смисъл да идват.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009