НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия опорно-двигателен апарат артроза здравословни проблеми кръвно бучка кръст успокоение дископатия главоболие високо кръвно сърце сън бъбреци
 
Размер на шрифта: - +

“чувствам се добре”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Камелия Атанасова от гр. Перник съм, в момента живея в гр. Шабла. От 3 години съм семейна и започвам да се чувствам много нервна, ставаше ми лошо, нямаме деца от 3 години. Ходихме на лекари, казаха ми стерилитет, запушване на тръби и реших. Дойдох си пак в Перник. Идвах миналата година, но прекъснах, защото далеч, моя мъж много не вярва. Той е с много голямо петно. Аз дойдох. Почувствах се добре. Скоро си правих пълни изследвания, казват че всичко ми е нормално.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009