НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
дископатия сърце кръст здравословни проблеми успокоение опорно-двигателен апарат артроза главоболие сън кръвно високо кръвно бъбреци бучка депресия
 
Размер на шрифта: - +

“За 4 месеца, главоболието, което ми беше много силно, вече го няма”

 
Свързани проблеми: успокоение главоболие
 
Казвам се Снежана Джоглева. Имах много проблеми, здравословни до някъде, в работата, като цяло. Бях стигнала до там, че нервите ми бяха изопната до такава степен, че аз не се понасях, не знам как останалите. Идвам тук от януари месец, веднъж месечно. И от 4 месеца, главоболието, което ми беше много силно, вече го няма. И се чувствам много по-спокойна и балансирана. Приемам нещата по много по-различен начин от преди. Аз избухвах при най-малкото нещо до истерия. Но сега съм добре. Косата също ужасно много ми капеше. Имах страшно гъста коса, надявам се да се оправи. На тези, които ме гледат в момента бих им казала да се замислят върху Егологията. Хората се изродиха много и не обръщат внимание на важните неща, на доброто у хората. От там вече околното зле влияе на всеки, поне така е според мен.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009