НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат сън сърце успокоение бъбреци здравословни проблеми артроза дископатия депресия кръвно кръст бучка главоболие високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Кръвното му се нормализира. Моето също”

 
 
Казвам се Лилия Иванова Йорданова от гр. Червен Бряг. Запозната съм с материята. Идвам от 2002г., но не постоянно. Съпруга ми вече 6 камъни изкара от бъбреците, с цвят на портокал. Той отдавна има този проблем, три пъти съм викала бърза помощ. Но това преди да посещаваме кабинета. Сега нещата си вървят добре, кръвното му се нормализира. Моето също. Аз съм диабетичка, но вече диабета ми влиза в границите. Спазвам си диетата. Аз си следя захарта. В семейството имахме доста неприятности, но всичко се нормализира. Дъщеря ми беше пред развод, но се уталожиха нещата там. На тези, които не ми вярват бих казала, че няма уговорка, и тези които не вярват не са на прав път.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009