НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
дископатия опорно-двигателен апарат бучка високо кръвно артроза главоболие здравословни проблеми кръвно кръст сърце бъбреци депресия сън успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“И главоболието ми изчезна”

Казвам се Ганка Динева Петрова от гр. Стара Загора. Идвам за трети път. Страдам от астигматизъм и късогледство от 1979г. след второто посещение на кабинета, астигматизма от 4 стана на 3,5. а диоптърът на дясното око намаля с 1, а на лявото с 0,75. всичко това е потвърдено с компютърна диагностика. Резултатът е налице. Лекуващия ми лекар каза, че диоптрите ще се увеличават с напредването а възрастта, но ето каква промяна настъпи и то само след две посещения. Искам да спомена и друг случай. Прибирам се от работа с голямо главоболие и си приготвих таблетките за пиене, но вместо това почетох от книгата, държах си ръката на списанието и няма и 5 мин. и главоболието ми изчезна. Ефекта е налице. Науката Егология е бъдещето, що се касае за здравето на хората, вътрешното равновесие и човешките взаимоотношения. Всичко е истинско. Лъжа и измама в кабинета на Димитър Захариев няма.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009