НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръвно депресия артроза дископатия високо кръвно сърце кръст сън главоболие бъбреци опорно-двигателен апарат бучка здравословни проблеми успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“Даже бях стигнала до хапчета за депресия”

 
Свързани проблеми: успокоение невървеж
 
Казвам се Цветелина Борисова Цветкова и съм от Пловдив. Аз преди доста време бях идвала при г-н Захариев пак по същия повод – не вървеж. Ефекта беше поразителен. От там нататък нещата тръгнаха едва ли не по вода. И сега както от доста време период на застой на не посещаване на този кабинет нещата се повтарят, този не вървеж отново…. Отрицателната енергия, която е около нас и събираме… След посещение само на един път тази година – ефекта е поразителен. Изведнъж ние бяхме започнали да губим страшно много пари поетапно. Единият път попаднахме на престъпници, които вече са в следствието, ще има процедура срещу тях. Фактически, нещата започват да се развиват в добра посока за нас. Даже бях стигнала до хапчета за депресия, които въобще не се наложи да ползвам след идването ми тук. Просто съм си предишната. Много благодаря, жив и здрав да сте г-н Захариев. Чистосърдечно говоря и който дойде ще го види. Ако на един човек, нещо не му е наред – има причина за това явно, макар и да не е точно в него.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009