НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат сърце бучка артроза успокоение главоболие кръст дископатия бъбреци сън депресия здравословни проблеми кръвно високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Настъпи един огромен обрат в мен и семейството ми”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Аз съм Зорница Хаджистоянчева от София. Преди 3 години и половина разбрах за г-н Захариев и неговият кабинет, следствие на което започнах да го посещаваме аз и майка ми директно. Ползвам ресурса и следствие на тези посещения настъпи един огромен обрат в мен и семейството ми. Смятам че много важно решение взех. В момента се чувствам прекрасно. Положителен обрат. Имах малки, не толкова тежки здравословни проблеми имах. Екзема по лицето, което нямаше лечение преди това. А другото, нямах ясно виждане в личен план, а след посещенията ми тук всичко се изясни и имам нов поглед към света, живота и околните. Отношенията в семейството ни се подобриха адски много и сега вече се разбираме в къщи. Много благодаря.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009