НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бучка бъбреци главоболие дископатия кръвно здравословни проблеми сърце кръст депресия опорно-двигателен апарат високо кръвно успокоение артроза сън
 
Размер на шрифта: - +

“Сърбежите ми изчезнаха”

 
Свързани проблеми: депресия сърбежи
 
Казвам се Георги Златарев от Пловдив на 52 години съм. 2001г. аз бях много депресиран по семейни причини. Майка ми е много болна, аз я гледах и много проблеми, много бях депресиран. За г-н Захариев научих случайно и започнах да идвам. Имах много силна депресия, сърбежи по тялото. Много силни бяха. И най-интересното беше че след като си тръгнах от кабинета и с едни приятели направих тест. Взех материалите. Теста, който го направих – горя и гасна, горя и гасна няколко пъти. Трудно изгоря. Най-интересното е, че на другия ден, аз бях много по-спокоен. Сърбежите ми изчезнаха. И това облекчение ме принуди да идвам постоянно, всеки месец идвам.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009