НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бъбреци успокоение главоболие кръвно опорно-двигателен апарат високо кръвно артроза депресия дископатия бучка кръст сърце сън здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

“Сега тялото ми е чисто, много се радвам”

 
Свързани проблеми: псориазис успокоение
 
Казвам се Иванка Димитрова Настева от гр. Шумен. Посещавам кабинет “Егология” от 2002г. дойдох с вяра и си отивам с благодарност. Защото имам много доказателства. Първото е, бях на индиректна, а сега от няколко месеца съм на директна помощ. На 7 месец след тестовете дойде първият резултат. Аз съм от 1во ниво и на месеца веднъж правех тест. Имах псориазис на двете страни на тялото, много отдавана го имам още на 25 години след като родих се появи. И сега то изчезна, нещо невероятно беше. Вече година и половина го няма. Сега тялото ми е чисто, много се радвам. Бях толкова притеснена. Нервната ми система се успокои, сега се чувствам много добре.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009