НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно артроза сърце депресия кръст кръвно дископатия бучка успокоение сън опорно-двигателен апарат здравословни проблеми бъбреци главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Едвам го докарахме първия път, а на връщане беше добре”

 
Свързани проблеми: дископатия дискова херния
 
Аз съм Костадин Маренски и сме семейство. Аз пострадах от дископатия. 2 години не съм лягала на едната страна. Лекарство не можех да поемам, не ми действаше. Видяхме предаването Егология. Посетих кабинета и на 2 път индиректно, с теста се оправих. Дископатията ме мъчеше 8-10 години, а 2 години не ми даваше да лягам, а от 2 тест ми се освободи. А мъжа ми пострада с дискова херния и спукан прешлен. Тръгна по болници и като направи рентген и скенер се потвърди спукания прешлен и казаха направо операция. Обаче той каза, че където съм ходила аз и мен ще закарате. Докарахме го тук януари, след това на 3 април и 2 седмици след това беше готов на работа да ходи. Аз съм горски работник, тежка работа. Като си отидох и като ме видяха че работя, а аз вече се чувствах добре. А как го получих спукването….4 колеги сме бригада и едно дърво хванахме да го повдигнем на рампата за товарене и нещо ме тресна и си казах, край свърших. И тръгнахме по лекари, а не можех да пътувам, че беше много студено и много ме болеше. Едвам го докарахме първия път, а на връщане беше добре.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009