НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън артроза бъбреци здравословни проблеми главоболие сърце депресия кръст високо кръвно кръвно опорно-двигателен апарат успокоение дископатия бучка
 
Размер на шрифта: - +

“Имах кисти на яйчниците от 26 години”

 
Свързани проблеми: кисти главоболие успокоение
 
Казвам се Йорданка и съм от гр. Добрич. Имах много проблеми. От дете, откакто влязох в пубертета бях с кисти на яйчниците, това са 26 години вече. Една много сериозна поликистоза беше с различни съпътстващи възпалителни проблеми в гърло, с главоболие, оттоци по краката. Благодарение на кабинет Егология се изчистиха кистите, нервното напрежение, което също беше от съпътстващите заболявания – изчезна. И сега определено съм по-спокойна. Главоболие почти нямам, освен от време на време. Кистите са проверени от лекари, резултата е обектилизиран. Последно правих изследвания през април. На скептично настроените казвам да повярват.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009