НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръвно сърце депресия артроза дископатия сън здравословни проблеми бучка кръст високо кръвно успокоение бъбреци опорно-двигателен апарат главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Благодарна съм”

 
Свързани проблеми: злокачествена остеопороза
 
Аз се казвам Румяна Маринова Събева от гр. Белослав. Наистина искам да кажа, защото с моята диагноза не срещнах до сега във видео мненията. Заболяването ми е злокачествена остеопороза. Първото което е, благодарна съм. Взех си материалите. Диагностирането ми беше само за 4-5 дни, което има случаи по 2-3 месеца в които да открият диагнозата и може би аз нямаше да съществувам. И откриха диагнозата, аз започнах с Егологията февруари месец, а март месец ми откриха диагнозата. Веднага минах на химиотерапия. Това което е наяждане на костите, липса на калции, който се отлага. Когато липсва калция, организма започва да го извлича от костите. Аз по главата имам много фрактури.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009