НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце бучка кръвно депресия бъбреци артроза кръст дископатия здравословни проблеми успокоение главоболие високо кръвно сън опорно-двигателен апарат
 
Размер на шрифта: - +

“В семейството ми настъпи успокоение”

 
Свързани проблеми: топче успокоение
 
Казвам се Пенка Христева от гр. Пловдив. Посещавам кабинета вече от три месеца. За кабинета и Димитър Захариев разбрах от телевизията. Взех си материалите. Искам да споделя, че имах топче, което още след първото ми посещение на кабинета изчезна. Не знаех от какво ми беше това топче, не бях ходила на лекар, но като го натиснех ме болеше. Друго което искам да кажа е че в семейството ми настъпи успокоение. Науката Егология определено има бъдеще, защото помага на хората и е в помощ на обществото.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009