НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат бучка главоболие високо кръвно кръвно артроза здравословни проблеми депресия сърце дископатия сън кръст бъбреци успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“Пораснах 4 см.”

 
Свързани проблеми: порастване
 
Казвам се Екатерина Караджова. Тук съм идвала в кабинета на г-н Захариев може би преди 10 или 15 години. Аз сега съм в Ирландия, много е зелено, много красиво, много детелини, цветя, чудесна природа. Там съм вече 5 години, работя в един център за възстановяване и релаксация на кожата. Аз тогава бях активна спортистка, имах комплекси от ниският си ръст и споделих проблема си, и тогава Вие ми помогнахте. Идвах всеки ден за 15 или 20 сеанса и за този период от време аз пораснах 4 см., което беше регистрирано. Аз съм бивша щангистка, състезателка по вдигане на тежести. Това беше регистрирано в залата на Абаджиев. Пред целият отбор и спечелих един бас. Аз казах, че ще порасна и пораснах. Тук всичко е доброволно. Аз в момента съм в отпуск за много кратък период и имам нужда да се погрижа за себе си.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009