НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
главоболие артроза кръвно бучка кръст дископатия здравословни проблеми опорно-двигателен апарат сърце успокоение депресия бъбреци сън високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“На третото идване – проблема с простатата отшумя”

 
Свързани проблеми: простата кокоши трън артрит
 
Казвам се Пембие от с. Филипово. Идваме за 3 път с моят мъж. Той страдаше от простата. Даже на първото идване, той на всяка крачка, нямаше и километър постоянно спирахме, чак му стана неудобно. На третото идване много се отрази – това отшумя. Много лошо беше. Аз страдам от артрит, кокоши тръни имах на крака – отшумя ми, изчезна. Артрита още не е отшумял, но продължаваме да идваме.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009