НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън сърце здравословни проблеми артроза бучка кръст бъбреци опорно-двигателен апарат успокоение кръвно депресия главоболие високо кръвно дископатия
 
Размер на шрифта: - +

“майка ми на 79 години, а всичко прави вече”

 
Свързани проблеми: успокоение световъртеж
 
Казвам се Симова, от Тетевенска област. За шести път идвам. 2001г. бях направо в такова състояние…въобще не ми се живееше. Само лежах, на изследвания ходех всякакви. Чувствах се отпаднала, нямах сила, всякакви хапчета взимах, световъртеж имах. Имах чувството като в магазин отида и застана на опашката, имам чувството че падам. Когато разбрах за Егологията дойдох и сега съм много доволна. Тази година февруари месец си взехме кола и беше паркирана на стръмна улица и един рейс беше спрял над колата и под нея имаше много коли, беше много заледено и както влизам при сестра ми и рейса се занесе и в колата. Какво чудо направи, точно до колата спря. Майка ми е на 79 години и с едното око ослепя напълно, но на другото й сложиха леща. Лекарите се чудеха с нея много, защото тя има много болести. Много сме доволни, майка ми на 79 години, а всичко прави, тя се съживи.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009