НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бучка дископатия високо кръвно опорно-двигателен апарат сън здравословни проблеми кръвно кръст сърце бъбреци артроза главоболие успокоение депресия
 
Размер на шрифта: - +

“От кабинет “Егология” са ми изчезнали и камъка и кистата”

Казвам се Петкана Йотова Попова от гр. Троян. Посещавам кабинета от 4 години. Винаги разказвам на всички, които гледат, че няма нищо нагласено. Казвам че г-н Захариев дава възможност да говорите каквото искате. Аз имах много проблеми, мигрена, което главоболието ми почти изчезна. Случва се 2-3 пъти в месеца при много силни магнитни бури. Имах високо кръвно, продължавам да си пия лекарствата обаче, преди играеше нагоре надолу, а сега се нормализира. А най-изненадващото което се случи с мен, преди 5 години ми откриха в единият бъбрек камък, а в другия киста. И сега декември месец отивам понеже в жлъчката имах много голям камък, януари го премахнаха. И лекаря гледа и казва, нямате нито камък в бъбрека, нито киста. Ами нищо не съм вземала за да ги премахна. Единствено от кабинет “Егология” са ми изчезнали и камъка и кистата. Толкова бях изненадана и учудена. Няма ги. Бъбреците ми чисти. Идеални. Толкова съм доволна. Усещам че трябва да дойда. Толкова ми е хубаво като идвам и толкова спокойно, нямам проблеми. Мога да кажа на недоброжелателите че могат само да съжаляват, те губят. Аз посещавам кабинета вече 4 години, това значи че аз съм изключително доволна. То си е за тяхна сметка, нека тях си ги боли и са зле, аз да съм си добре. Благодаря.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009