НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръст сърце артроза бучка депресия главоболие кръвно дископатия здравословни проблеми успокоение бъбреци сън опорно-двигателен апарат високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Органите ми се наместиха”

Казвам се Ела Димитрова Атанасова от гр. София съм. Това което не се вижда, лекарите го констатират с прегледите и документите са в къщи. Смъкнат бъбрек, смъкната матка, киста. Всичко се намести. Бъбрека ми беше смъкнат, и се усукваше, плаващ и задържаше урина, камъни образуваше, а сега го няма това. Аз когато дойдох тук в кабинета аз се подготвях за операция. А всичко стана без операция. В самия процес идвайки тук се оправих. Даже имах близък, който ми уреждаше операция и аз му казах, да не ми урежда защото нещата от самосебе си се оправиха. Астигматизмът ми изчезна. Имах едни тъмни кръгове под очите, които лекарите ми източваха сума ти кръв и не можеха да разберат от какво е и сега се изчистват. Очната ми лекарка ми каза, че проблема с астигматизмът ми е бил от надбъбречната жлеза, която като започне да функционира правилно, ще хвърля и тези очила. Имах и тромбофлебит.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009