НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бучка артроза сърце здравословни проблеми успокоение кръвно главоболие кръст опорно-двигателен апарат дископатия депресия бъбреци високо кръвно сън
 
Размер на шрифта: - +

“Имунната ми система беше срината”

В кабинета ме доведе следния проблем. Бях прекалено много отслабнала. Имунната ми система беше срината. При всяко едно излизане навън и общуване с хора – на следващия ден бях като болна от грим и лежах по 2-3 дни. От август посещавам кабинета на Димитър Захариев и след 2 месеца и половина посещения започнах да чувствам резултатите. Имах страшни болки в тазобедрената става, които завършваха към опашката на кръста – отзвучаха. Дъщеря ми, която е на 12 години и аз сме родени с характерния белег на СЕС. Нейният се изчиства вече, моят все още не. Имах много силни болки в жлъчния мехур. Ходих на ехограф и ми казаха че имам прегъната жлъчка. Болеше ме, особено при по-бързо ходене. След един месец посещения на кабинета, болката изчезна. Страдах и от радикулит. Лекаря който ме прегледа ми каза така. На ехографа е записано – нарушаване на дебелото черво. Тези неща отзвучаха, болките в костите също.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009