НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
главоболие високо кръвно сън бучка здравословни проблеми успокоение сърце кръвно опорно-двигателен апарат дископатия бъбреци депресия кръст артроза
 
Размер на шрифта: - +

“Нямаше и за месец – аз станах”

 
Свързани проблеми: дискова херния болки в гърди
 
Казвам се Минка Александрова Монева от с. Лозарево, област Бургаска. Година и половина лежах от дискова херния, много страшни болки, бях на легло. Всякакви инжекции, терапии, на Павел баня, на екстензии, хапчета – стомаха ми се повреди и сега и там имам проблем. По телевизията научих за Вас, септември месец и зимата понеже бях на легло не можех да дойда и април месец 2004г. аз си взех материалите. Още на първият тест ми се появи петно от 4-то ниво. На 2-3 седмица след тестовете, аз почувствах голямо подобрение. Крака ми беше подпрян отдолу с възглавница, лежах само на гръб. Пръстите ми мърдаха и постоянно с болки, а на втората седмица освободих крака си от тези неща. Нямаше и за месец – аз станах! От туй по-добро аз не виждам. Имам болки, но тези болки са….вървя си спокойно, движа се, върша си домашната работа, даже в градината работя. И очаквам още подобрения имах и други проблеми, и те отшумяха. От около година и повече ме болеше гърдата. Беше ме страх да отида на лекар да не ми кажат нещо лошо. Обаче бяха адски болки. И от първото, директно посещение това нещо остана тук. Няма го.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009