НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
главоболие сърце кръст високо кръвно дископатия депресия кръвно опорно-двигателен апарат здравословни проблеми бъбреци успокоение артроза сън бучка
 
Размер на шрифта: - +

“Аз се чувствам друг човек”

Казвам се Диана Каишева от гр. Пловдив. Запозната съм с Егологията от 2001 г. В този период непрекъснато посещавам кабинет “Егология” и съм много доволна от резултатите. В момента даже идвам три пъти в месеца, защото чувствам, че след всяко идване така се зареждам, че имам промяна както в емоционалните отношения, така и в други аспекти. В здравословен план имах проблеми с коляното – коксартроза на левия крак. В следствие на посещенията ми в кабинета това отшумя. Аз се чувствам друг човек – при това имам миомни възли, които вече не ми създават никакви проблеми. Те са от 1994 г., имах кървене, но изчезна. На 49 години съм и се чувствам много добре. Съпругът ми имаше бучка на лявата ръка – не можеше да я движи. Той е по-резервиран, защото е зодия Рак, но идва няколко пъти в кабинета. После продължи на индиректна помощ и само за един месец бучката се стопи. Има и плексит на рамото и на кръста – и той се оправи. Сина ми на 21 години, също имаше проблеми – оправи се. Изобщо през известно време щом ме заболи някъде, допирам ръката си до списанието и ми става добре, просто чувствам, че нещо ми отнема негативното. Ето това е науката Егология. Благодаря Ви за всичко, г-н Захариев. Да сте жив и здрав. Никой не може да ме накара да лъжа, а песимистите, те приемат всичко в негативната страна – техен е проблема. Ако ги боли, ще дойдат да проверят как се чувстват в кабинета. Егологията се разбира с разума, прост човек и три висши образования да има – няма да разбере.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009