НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън кръст депресия главоболие здравословни проблеми опорно-двигателен апарат кръвно бучка бъбреци високо кръвно артроза дископатия успокоение сърце
 
Размер на шрифта: - +

“Вече си спя спокойно”

 
Свързани проблеми: главоболие нерви кръвно
 
Казвам се Бойка Тодорова Минкова, от гр. Севлиево. В кабинета започнах да идвам заради съпруга ми, защото той имаше много болежки – главоболие, нерви, кръвно. Най-тежкото, което ни доведе беше от коленете до кокалчетата долу – някакъв сърбеж и се зачервяваше. Ходихме по лекари, те даваха, даваха лекарства и се изчерпаха какво да дават. Нямаше подобрение. Така решихме да дойдем в кабинет “Егология” и имаше резултат. Аз също имах главоболие, не можех да спя на лявата си страна. Идваме от 2001 г. Вече си спя спокойно на лявата страна, кръвното се стабилизира. Майка ми, преди да дойдем тук, влезе в болница и се двоумяхме дали да я пишем във Фамилната книга, понеже двама лекари ни дадоха много лоша диагноза. След 3-4 дена, след като я записахме в книгата, тя се подобри. Сега е на 84 г. и шета, 80 на 130 е кръвното. Хемоглобина и беше 80, а сега е 110. Комшийките се чудят откъде взема баба Тота сили. Мнението ми нито е платено, нито е манипулирано. Тези които мислят така, след като дойдат ще се уверят и ще разберат какво е истина. Това не е реклама, това е истината. От сърце Ви благодаря за всичко.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009