НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
артроза високо кръвно кръст сън здравословни проблеми главоболие сърце депресия опорно-двигателен апарат бъбреци кръвно успокоение дископатия бучка
 
Размер на шрифта: - +

“Вече го нямам това задушаване и притискане”

От град Варна съм и идвам за седми път. Вече се чувствам много добре. От един шум на сърцето премина в порок, като е установено по медицински път преди няколко години, даже съм лежала и в болница. След тези посещения на кабинета вече го нямам това задушаване и притискане. По-спокойна съм. Вече и съвсем по друг начин се приемат нещата в къщи. Конфликтните ситуации се толерират без да има състояние на сблъсък. Много по-леко се приема всичко. Разбира се, че Егологията има бъдеще – тя е бъдещето. Благодаря Ви г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009