НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия сън кръвно здравословни проблеми сърце дископатия бъбреци кръст високо кръвно артроза успокоение бучка опорно-двигателен апарат главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Болката, която изпитвах изчезна”

 
Свързани проблеми: шипове
 
Казвам се Момчил Драгарски от гр. Радомир на 70 години. В кабинета ме доведе това, че имах шипове в коленете. Ходил съм на лекар и е доказано че съществуват. След като видях предаването, започнах да го следя и така доста време, докато един ден чух г-н Захариев да обяснява как да си слагаме дясната ръка на мястото, което ни боли. Аз направих същото. Като почна предаването, вдигнах си панталона до коленете и започнах – един час на единият край, един час на другия и така повторих 4 пъти. Болката, която изпитвах изчезна! Вече си клякам нормално, а преди не можех да клякам. Това е самата истина, не лъжа. Егологията има бъдеще, това го казвам с чисто сърце. Благодаря. Бъдете жив и здрав г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009