НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бъбреци дископатия артроза кръст сън бучка главоболие сърце високо кръвно кръвно опорно-двигателен апарат успокоение депресия здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

“Стабилизират се и стойностите в семейството ми”

Казвам се Светла Денкова от Стара Загора. Идвам за шести път. Първото, което искам да кажа е, че моята баба имаше бучки на главата – външно видими и много трудно си решеше косата. Сега след посещенията ми на кабинета бучките са два пъти по-малки. Доста намаляха. Това е в процес на индиректния контакт. Моята баба се тества и нямаше петно. Благодарение на списанието, което купихме, тя почти всеки ден го ползва (използва и тестовете) ми се похвали, че и с краката е по-добре, по-лесно се движи. Баба ми е на 75 години. Много трудно се решеше. Сега тези образувания намаляват и започна да се реши нормално. Стабилизират се и стойностите в семейството ми. Наблюдават се успокоение, разбирателство и разбиране в отношенията, а те ни бяха доста изострени и постоянно се карахме. Всички сме тествани. Аз не работя, имам ученик и си го гледам. Искам да кажа и за майка ми – тя имаше полепи. От дете я помня, че все не можеше да диша, не можеше да усеща мириси. Сега вече полепите доста намаляха и започна да диша почти нормално. За моя съпруг също искам да кажа, че имаше някакви пъпки на краката, които са от около 5-6 години, а сега и те завяхват. Съпруга ми много пъти ме е унижавал пред чужди хора, а сега вече има доста голямо успокоение между нас. Егологията има голямо бъдеще. Бъдете жив и здрав г-н Захариев и все така помагайте на хората. Благодаря Ви!
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009